Ідеї для бізнесу з сушаркою Ezidri

Поради

Ця стаття зріла не один рік в моїй голові. І якщо це стало корисним для одного, чому це не буде корисним для Вас.

Тут не буде ніяких цифр, підрахунків та звітів, це все ви можете зробити власноруч орієнтуючись на власний досвід та ринок свого міста, району, селища. 

Всі ідеї з реального життя!

Сушені овочі та фрукти

У 2014 році в нашій країні почалась війна і багато людей почали сушити продукти на фронт. Бо їжа в нашій армії, м'яко кажучи, бажала бути кращою.

Тому на першому місці сушені овочі, фрукти та м'ясо.

Немає сенсу розповідати як сушити і що з цим всім робити потім; скажу тільки, що ми робили смачнющі сушені борщі, супи та сушене м'ясо. Деякі люди продовжують цим займатись та готують сушені супи, каші для мандрівників, для спортсменів та для будь-кого хто планує довгу мандрівку, але не може взяти великі торби з собою.

Приклад.

Моя дитина у составі команди поїхала до Франції на змагання. Годувати їх в кафе та ресторанах там занадто дорого. Тому тренера вирішили, що простіше за все буде взяти з собою сушені продукти і швидко варити їх на місці. Тим паче, що житло було з кухнею і це не було дуже складно. І це реально знизило бюджет цієї мандрівки, до рівня коли могли дозволити всі батьки дітей з команди.

Приготування пастили в сушарці Ezidri.

Ця тема настільки вже розкручена, але вона не втрачає сенсу.

Я знаю більше 10-ти компаній котрі починали з сушарок Ezidri свій власний бізнес з приготування пастили. Одни люди пробували і SnackMaker  і Ultra, інші одразу брали більшу сушарку орієнтуючись на великий об'єм приготування. І тут, скільки людей стільки історій та висновків на чому краще готувати.

Приклад.

Один з наших клієнтів мав обидві моделі для приготування пастили. При чому він починав з моделі SnackMaker і купив їх у повній комплектації (10 лотків та 10 піддонів) штук 5 чи 7. А потім вирішив, що можна купити Ультра 1000 і сушити більше за один раз.

Він спробував сушити на великій сушарці, але це було не довго. Тому що! Ціна була не на вагу, а за штуку. Тому він використовував більше продуктів, а прибуток залишився той самий.

У інших вартість розраховується від ваги, тому їм немає різниці яка маса однієї штуки. Все дуже особисто, головне що це працює і це вигідно.

яблучна пастила домашня

Сушилка та медово-імбирні пряники

Багато людей зараз роблять на замовлення домашню випічку, торти, пряники та вареники....

Але одна дівчина мене вразила. Вона купила сушарку для фруктів, щоб підсушувати галазурь на своїх медово-імбирних пряниках. І це їй дуже допомогло, так як пряники сохнуть досить тривалий час і займають багато місця у приміщенні, а в неї це стало конвеєром.

Я це називаю: оптимізацією простору та ресурсів. І вона велика молодець.

сушка глазурі в Ezidri

Сушилка та лікувальні трави.

Влітку багато людей в Карпатах збирають лікувальні трави та сушать їх, це стандартна справа і цим вже нікого не здивуєш.

Але декілька років тому кількість замовлень сушарок у несезон стрімко зросла, я не відразу зрозумів з чим це може бути пов'язано.

З'ясувалось, що все дуже просто. На якомусь закритому форумі людина поділилась власним досвідом, що він сушить в сушарці - рослини вирощені вдома під лампою, ну ви зрозуміли про що я ))

Оптимізатор? Так.

Вибачте, але ця порада без фотографій.

Головне бажання та ідея, а як заробити з  сушкою кожен сам собі вигадає.

Обране
У вашому списку бажань відсутні товари Наповніть його товарами
wish-list-empty.png
Очікує відгука
Інформацію отримано
tnx
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Ваше замовлення
Інформацію отримано
tnx
Ми зв'яжемося з Вами якомога швидше