Робота з міжнародними фондами, як отримати грант на сушарку Ezidri

Огляди

Робота з фондами або як отримати Ezidri за гранти.

З початку повномасштабного вторгнення все більше європейських фондів намагаються підтримати малий бізнес та початківців в бізнесі. Наприклад, Естонська рада у справах біженців має програму для жінок.

Програма розширення можливостей жіночого підприємництва Empowering Women Ukraine 2024

Ця програма розрахована на підтримку жінок з Черкаської, Кіровоградської та Полтавської областей, надати можливість започаткувати власну справу. Якщо у вас є ідея з чого почати – чудово. Якщо ні, то підказуємо ідею: можна почати готувати різні страви за допомогою сушарок Ezidri.

Від вас необхідно зробити мінімальний бізнес-план.

  • Що ви будете робити – ваша ідея
  • Скільки вам потрібно коштів для мінімального старту.
  • Записати це все для себе.

Все.

Після чого подати заявку, через їх сайт https://livelihoods.pagulasabi.ee/uk/podaty-biznes-ideyu

Таких фондів дуже багато, вони не тільки для жінок та не тільки по цім трьом областям. Програми фондів: закриваються, змінюються та відкриваються нові, тому шукайте.

Це ж не тільки сушарки Ezidri можуть бути, просто інші сушарки не витримають навантаження для приготування великої кількості продуктів. Ви не зможете розширити своє виробництво, шляхом докуповування додаткових аксесуарів. І головне, з Езідрі ви можете робити це якісно і бути впевненими в результаті готового продукту.

Що можна сушити в сушарці? Які ідеї для початку бізнесу з сушаркою Ezidri.

  1. Сушені фрукти та овочі дуже добре зберігаються декілька років. Ви можете робити сушені супи. Як мінімум, це необхідно на фронті, як максимум це завжди зручно перевозити і мати під рукою. 1 кг пакет сушених продуктів дорівнює 10 літровій каструлі смачного супу або борщу.

  2. Сушене м’ясо. Це може бути як доповнення до першого пункту або як самостійний напрямок для бізнесу. Сушити м’ясо дуже просто, готова продукція важить дуже мало (для орієнтира 1:10), а результат неперевершений.

  3. Сушені смаколики для тварин або корм для тварин. Я давно думаю про це і навіть придумав рецепт, але не вистачає часу. Маючи кота та собаку, я звернув увагу на вміст м’яса в пакетах Фелікс – мокрий корм. Там 7 % м’яса на 85 г пакета – це жах. Не дивно, що кіт з’їдаючи пакет корму голодний, ніби ніколи не їв. Робіть кращу їжу для тварин, тварин багато і власники будуть тільки раді якісному товару.

  4. Сушені кільця цитрусових. Тонко нарізані апельсини або лимони з корицею або без. Ви можете домовитись з ресторанами або кав’ярнями у своєму місті, на постачання їм сушених продуктів. Ресторан або бар зможе використовувати їх як прикрасу до напоїв, а кав’ярня як окремий продукт для замовлення. Це нереально смачно.

  5. Це декілька ідей як можна використовувати сушарку для бізнесу. Ваші ідеї будуть більш: різноманітними, більше цікавими й, я впевнений, більш маржинальними.

Пробуйте, розвивайтесь та ризикуйте. Тим паче цей ризик бізнесу може бути чужим коштом. Варто скористатись.

 

Обране
У вашому списку бажань відсутні товари Наповніть його товарами
wish-list-empty.webp
Очікує відгука
Інформацію отримано
thx.webp
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Ваше замовлення
Інформацію отримано
thx.webp
Ми зв'яжемося з Вами якомога швидше