Як вибрати ігровий будиночок для дитини

Поради

Мало хто з нас у дитинстві не мріяв про власний будиночок. Ми будували халабуди на деревах, споруджували хитромудрі конструкції зі стільців та грали під столом, накритим широкою свисаючою скатертиною. Для сучасних дітей все стало набагато простіше. Сьогодні ринок пропонує широкий вибір іграшкових будиночків, які можна встановити в квартирі або у дворі та порадувати цим своїх малюків.

 ігровий будиночок

Як правильно вибрати ігровий будиночок і на що звернути увагу — розповімо в цій статті.

 

Як вибрати дитячий ігровий будиночок? Спершу вирішіть, де він буде розміщений, та порахуйте, яку площу він буде займати. Виробники пропонують як невеликі моделі для дитячої кімнати, так і об'ємні для відкритого повітря.

Для приміщень зазвичай купують будиночки-намети. Їх легко встановити, вони мало важать і легко переміщаються в будь-який куточок квартири. Такі намети бувають найрізноманітніших форм і дуже подобаються дітям. У них можна навіть спати! Якщо ж вона набридне вашому чаду — її можна легко сховати, а потім знову показати, через деякий час. 

 намет для малюка

Однак для вулиці намет буде не найкращим вибором: тканина зазвичай швидко брудниться і приходить у непридатність. Такий матеріал гірше протистоїть негоді та вашій дитині може бути некомфортно грати в наметі при погіршенні погодних умов. Для розваг на відкритому повітрі краще вибрати більш надійні пластикові будиночки.

Вони мають масу переваг:

  • за закритих вікон та дверей добре захищають дитину від дощу та вітру;
  • не втрачають свій зовнішній вигляд під впливом опадів та сонячних променів;
  • мають великий термін служби;
  • міцний матеріал добре витримує активні ігри дітей;
  • у середині можна зберігати дитячі іграшки, призначені для вулиці. 

 

 пластиковий будиночок

Виробники дитячих товарів пропонують широкий асортимент моделей найрізноманітнішої тематики. Вони можуть бути виконані у вигляді школи, цирку, вігваму, лікарні, ферми та інших будівель.

Також вибрати будиночок для дитини можна з урахуванням його статі: дівчатка будуть в захваті від замку для принцеси, а хлопчики — від будиночка-корабля чи піратської хижі. Деякі моделі можуть продаватися вже з меблями: це може бути магазин з прилавком, кухня з плитою та аксесуарами. Малюнки у вигляді улюблених мультяшних персонажів додадуть ще більше інтересу в очах ваших дітей.

Цікаві доповнення до пластикових будиночків

Чим більше і цікавіше будиночок, тим більше уваги дитини він буде привертати. Якщо дозволяє бюджет, можна вибрати дитячий будиночок з додатковими ігровими елементами. Ними можуть бути пісочниця, пластикова гірка, гойдалки, басейн, баскетбольне кільце і навіть вбудований душ. Забірчик, який може продаватися в комплекті, дозволить дитині огородити свою територію для ігор. У продажу також можна знайти моделі з тунелем, по якому просто обожнюють повзати маленькі непосиди. 

 будиночок з тунелем

Буде ще веселіше, якщо перетворити звичайний пластиковий будиночок на центр розваг. Ви побачите, у якому захваті будуть ваші діти, якщо його наповнити пластиковими або поролоновими м'ячиками. Однак будьте готові до того, що ці кульки будуть розкидані довкола дитячого теремка. Діти так само як і дорослі люблять власний простір.

Пластиковий будиночок стане для вашої дитини тим особистим куточком, куди можна запросити друзів, батьків або побути наодинці. А ще це чудове місце для дитячих сюжетно-рольових ігор. Для того, щоб привнести в них різноманіття, можна придбати додаткові товари: набори лікаря, посуду, іграшкові інструменти, побутову техніку, меблі.

Який вибрати ігровий будиночок? Який би тип ви не вибрали, знайте, що він буде чудовим подарунком для вашого чада. Все, що вам потрібно зробити — це прислухатися до інтересів вашої дитини при виборі та дати йому можливість проявляти свою фантазію на повну.

Обране
У вашому списку бажань відсутні товари Наповніть його товарами
wish-list-empty.png
Очікує відгука
Інформацію отримано
tnx
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Ваше замовлення
Інформацію отримано
tnx
Ми зв'яжемося з Вами якомога швидше