Стейки свинини та індички гарячого копчення

Рецепти

Свинячі стейки

Стейки індички

Сіль, лимон, перець, мед.

Щепа: вільха і вишня.

Свинячі та індичі стейки гарячого копчення.

Даний рецепт прислав нам Ігор з Києва, який подарував цю коптильню своїй дружині. Але, по правді кажучи, нам здається, що коптить він сам, а подарунок був приводом :-) щоб коптильня опинилася у нього вдома. За що йому велике спасибі.

Рецепт дуже простий і дуже смачний.

Для приготування стейків гарячого копчення у Ігоря було:

Спершу необхідно приготувати маринад для м'яса.

Маринад для свинини: сіль, суміш перців, спеції для буженини.

Маринад для індички: сіль, суміш перців, сік 1 лимона, 2ч/л меду, 2 зубчики часнику

Всі інгредієнти змішати, натерти м'ясо і поставити на ніч у холодильник.

Коптити 3 години на вільховій і вишневій щепі.

Фотозвіт про копчення свинини та індички.

Беремо коптильню ProQ Amigo

proq-amigo-igor

Викладаємо вугілля у нижню частину коптильні.

proq-amigo-charcoal

Поклали на решітку заздалегідь замариновані продукти

proq-amigo-pork

Через 2 години копчення отримуємо ось такий результат

proq-amigo-pork-2-hour

Додамо трохи овочів

proq-amigo-pork-2-5-hour

Через годинку забираємо м'ясо, а овочі нехай трохи прокоптяться ще.

proq-amigo-vegitables

Ось тепер все готово.

proq-amigo-pork-vegitables-end

Смачного.

P.S. Ігор у відгуку написав, що сусіди по дачі стають у чергу, щоб понюхати аромат!

```
Обране
У вашому списку бажань відсутні товари Наповніть його товарами
wish-list-empty.webp
Очікує відгука
Інформацію отримано
thx.webp
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Ваше замовлення
Інформацію отримано
thx.webp
Ми зв'яжемося з Вами якомога швидше