Щепа для копчення з Вільхи 4-6 мм
Щепа для копчення з Вільхи 4-6 мм
Оплата
Характеристики Щепа для копчення з Вільхи 4-6 мм
Щепа для копчення з Вільхи 4-6 мм
Щіпка Вільхи, фракція 4-6 мм, маса: 0.65 кг
Щіпки листяних порід дерев вільхових
Надають неповторний аромат продуктам, які готуються на мангалах і в коптильнях.
Щепа вільхова - чудове сировина для копчення риби, м'яса, птиці та сиру. Органолептичні якості яких загальновідомі. Копчення на вербових гілках надасть будь-якому страві найтонший, вишуканий смак і аромат.
Здавна при королівських палацах копчення їжі здійснювали на найчистіших породах дерева - Вільхи.
Рекомендації в приготуванні:
Використовуйте ці щепки (щіпки) лише для приготування продуктів харчування. Тріски вільхи розмістіть на дні коптильні. При відсутності кисню щіпки тліють на дні коптильні, створюючи при цьому ароматний дим, необхідний для копчення.
Крім цього, вільхові щіпки використовують для приготування страв на барбекю і мангалі. У цьому випадку, щіпки треба добре замочити протягом 10 хвилин, і після цього додати на вугілля за 10-20 хвилин до закінчення процесу приготування їжі.
Відгуки Щепа для копчення з Вільхи 4-6 мм 0 відгуків