Нема в наявності
Код: 1262

Щепа для копчення Фруктова (яблуня, абрикос, черешня)

Щепа для копчення Фруктова (яблуня, абрикос, черешня) 1
Не можете обрати? Зателефонуйте нам
+38 (063) 340-33-66
Нема в наявності
Код: 1262

Щепа для копчення Фруктова (яблуня, абрикос, черешня)

Недоступний
warningЦього товару немає в наявності
Не можете обрати? Зателефонуйте нам
+38 (063) 340-33-66

Характеристики Щепа для копчення Фруктова (яблуня, абрикос, черешня)

Характеристики
Маса, кг
0.650
Тип
Тирса для гарячого копчення
Розміри, мм
4-6
Назва
Тирса для копчення Фруктова
Матеріал корпусу
яблуня, черешня, абрикос

Щепа для копчення Фруктова (яблуня, абрикос, черешня)

Суміш щепи з фруктових порід дерев (абрикос, яблуня, черешня).

     Незабутній аромат, ніжний і солодкуватий смак копчених продуктів можна досягти використовуючи суміш фруктової щепи.

     Вільхові опилки нададуть продуктам золотистий колір і приємний насичений гіркий аромат, а фруктова щепа надасть продуктам солодкуваті відтінки.

     Фруктову щепу рекомендується вживати для копчення: м'яса.

     Ми рекомендуємо, змішувати фруктову щепу з вільховою в пропорції 30:70.

Примітка:

  • Не використовуйте для копчення смолисті породи дерев і березу.
  • Не використовуйте деревину, яка містить кору дерев.
  • Старайтеся уникати відходи виробництва, так як деревина може бути оброблена ядохімікатами.
 
  • Експериментуйте!!! Змішуючи різні сорти деревини можна досягти неперевершеного аромату диму для Ваших страв.
Обране
У вашому списку бажань відсутні товари Наповніть його товарами
wish-list-empty.png
Очікує відгука
Інформацію отримано
tnx
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Ваше замовлення
Інформацію отримано
tnx
Ми зв'яжемося з Вами якомога швидше