В наявності
Код: 1147
Піддон Ezidri Ultra 1000
330.00 ₴
Купити без оформлення
Залиште свій телефон для оформлення швидкого замовлення
Доставка
Оберіть місто і ми порахуємо вартість доставки
Оплата
Не можете обрати? Зателефонуйте нам
+38 (063) 340-33-66Характеристики Піддон Ezidri Ultra 1000
Характеристики
Розміри, мм
діаметр 390
Тип
Піддон ezidri
Колір
Білий
Піддон Ezidri Ultra 1000
Вкладка в лоток для сушарки Ezidri Ultra 1000. Даний аксесуар необхідний для приготування пастили, сушіння супів, м'ясного фаршу, сипучих продуктів.
Пастилу можна приготувати: без додавання цукру, з підсолодженого, вареного або не вареного фруктового; або овочевого пюре. З натертих фруктів отримуємо більш густу пастилу, ніж з пюре зробленого блендером. Фрукти, які окислюються значно швидше за інші (груші, яблука і т.д.), краще спочатку підварити (бланшувати), охолодити і лише потім приготувати з них пюре.
Важливо пам'ятати!
- Щоб пастила не прилипала до суцільного піддону, трохи змастіть його рослинною олією.
- Приготуйте густе пюре (бажано з перезрілих продуктів).
- Ложкою розмажте пюре по попередньо змащеному піддону. В ідеальному варіанті в середині піддона шар пюре повинен бути тонший, ніж по краях.
- На один піддон потрібно приблизно одна склянка пюре.
- Обережно помістіть піддон на лоток.
- Уникайте потрапляння пюре на основу сушарки, так як це може призвести до пошкоджень. Краще спочатку зняти лоток з бази, встановити в нього піддон, а потім поставити лоток на сушарку.
- Під час сушіння сушарку бажано не переміщувати.
- Зазвичай пастилу можна вважати висушеною, коли в центрі піддону вона припиняє липнути.
- Бананова і ягідна пастила може залишатися трохи липкою.
- щоб пастила не вийшла крихкою і з великою кількістю насіння, ягоди краще поєднувати з іншими фруктами.
- Знімайте пастилу поки вона ще тепла, потім скрутіть її в трубочку, охолодіть і покладіть в герметичний контейнер.
Відгуки Піддон Ezidri Ultra 1000 0 відгуків