Мангал кований Правильний
Мангал кований Правильний
Оплата
Характеристики Мангал кований Правильний
Мангал кований Правильний
Своєму кованому мангалу ми не випадково дали назву ПРАВИЛЬНИЙ. Причиною тому стали регулярні використання, де б то не було незручних мангалів з крученими стінами, глибоким або мелким дном що не дозволяло раціонально використовувати дрова. А ще ми стикалися з проблемою піддува повітря, багато на цьому взагалі не звертають уваги, а така дрібниця як можливість регулювання потоку поступаючого повітря суттєво полегшує життя і роботу на мангалі. Відсутність столика поруч з мангалом перетворює приготування в збірку пірамідки з каструль, пляшечок, підставок і шампурів з м'ясом.
В результаті мій друг за професією коваль, а в житті - Кузнець, не без моєї допомоги і порад, зробив мангал для дачі зі скромною назвою - Правильний. Так це чи ні, Ви зможете переконатися прочитавши і в подальшому купивши і спробувавши старі страви, але приготовлені, на гарному і правильному мангалі.
І отже, чому ж він Правильний:
- Зроблений максимально надійним з металу 4 мм товщиною. Цього достатньо щоб при розтопці дров і смаженні м'яса метал не крутило і він не прогорів. В той же час при бажанні його можна було перенести, маса мангала 50 кг.
- Дно зроблено з чорного профілю з сеченням 10 мм - не перегорить воно.
- У нижній частині ми передбачили засуви для піддуву повітря. Ви завжди зможете контролювати потік необхідної кількості повітря. Спочатку розпалки дров - відкрито повністю, а в процесі смаження - піддув повинен бути закритий. Тоді Ваші вугілля будуть давати рівномірний жар.
- Якщо Ви подивитеся на верхню частину, то зверніть увагу, що шампури можна розмістити на двох рівнях (вище і нижче верхнього краю мангала), це було зроблено спеціально для того щоб на початку, коли вугілля дуже гарячі, Ви мали можливість смажити на верхній частині і в подальшому опустити вниз - коли вугілля почнуть перегорати.
- Бічні і передні столики незамінні речі, коли ви готуєте. Як часто ми стикаємося з тим, що овочі треба розрізати і насадити на шампур і смажити поки ще вугілля палають. Потім швиденько прибрати овочі з вогню і поставити шампури з м'ясом. М'ясо коли приготувалося теж треба десь тримати. Для всього цього ми передбачили 3 площадки. Передня і бічна - дерев'яні і одна бічна з листом нержавіючої сталі - для гарячих продуктів.
- Бічні полички (столики) - можна використовувати як кришку. Попередньо прибравши з них все! Можна закрити мангал і використовувати його як піч. Так само це зручно коли Ви залишаєте його на вулиці і щоб нічого в нього не летіло і не падало - просто закрийте мангал.
- У нижній частині на поличці зручно розмістити необхідну кількість дров або вугілля.
- А подарунком до мангалу буде найкрасивіша лопата.
Якщо Ви вважаєте, що наш мангал ручної роботи не відповідає Вашим правильним ідеалам - пишіть, ми з радістю вислухаємо і приймемо до уваги. Так само ми можемо виготовити мангал під Ваші запити і вимоги - дзвоніть, пишіть, запитуйте.
Відгуки Мангал кований Правильний 0 відгуків