Сучасні сушилки та здорове харчування

Огляди

Екологічно чисті продукти – це даність часу. Далеко не всі розуміють, як шкідливі для організму загусники та різні харчові барвники, які до того ж викликають поступове звикання організму до продуктів харчування з такими властивостями.

На жаль, не завжди можна знайти органічну продукцію на українському ринку, тому чудова альтернатива – харчуватися правильно вдома. Сучасні сушарки для овочів та фруктів не тільки вирішують проблему вмісту зайвих калорій, але й допомагають приготувати по-справжньому здорові страви для підтримання правильного раціону кожного дня.

Сушка для продуктів або як її ще називають дегідратор – це в прямому сенсі обезводнювач, що дозволяє готувати різноманітні делікатеси, не вдаючись при цьому до термічної обробки. Найголовніше, що при цьому зберігаються всі корисні речовини та мікроелементи, необхідні людині.

Незважаючи на те, що на ринку побутової техніки існує величезна кількість моделей сушарок, більша частина з них – не просто сучасний винахід, але й багатофункціональний апарат, що дозволяє готувати фруктову пастилу, домашні цукати, при цьому заготовляючи фрукти на зиму. Крім того, таким чином можна приготувати часник, зелень, баклажани, помідори, гриби та навіть різні види в'яленого м'яса.

Macintosh HD:Users:marusya:Desktop:pastila-snack-2.jpg

Ezidri Snackmaker – універсальна сушка продуктів

Один з кращих видів професійної побутової техніки – це сушарка Ezidri Snackmaker, завдяки якій можна досягти сушіння не тільки овочів, фруктів та трав, але й зайнятися приготуванням більш складних страв – в'яленого м'яса, картопляних чіпсів, корисних мюслі та навіть вершкового сиру. При цьому, запахи продуктів не змішуються, а їх смак тільки покращується. І не варто забувати, що абсолютно всі страви, приготовлені за допомогою даного сушильного апарату – 100% натуральні та корисні для здоров'я.

Переваги сушарок

Сушарки – один з найбільш ергономічних і по-справжньому економних видів побутової техніки. Вони споживають мінімум електроенергії, а завдяки достатній кількості лотків, можна одночасно готувати кілька видів делікатесів, економлячи час та зберігаючи якість приготовленої їжі.  

Якщо Ви вирішили всерйоз зайнятися своїм харчуванням, знизивши кількість споживаних калорій, тоді спробуйте приготувати різні види йогуртів з попередньо висушеними фруктами. Також варто включити в раціон різні види пастили та фруктових закусок.

Macintosh HD:Users:marusya:Desktop:pastila.jpg

Обране
У вашому списку бажань відсутні товари Наповніть його товарами
wish-list-empty.png
Очікує відгука
Інформацію отримано
tnx
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Ваше замовлення
Інформацію отримано
tnx
Ми зв'яжемося з Вами якомога швидше