Зазвичай в розділі "Про нас" пишуть, які ми чудові та чому потрібно купувати саме у тут.

Я не виключення, але спробую розповісти про крамницю в іншому форматі.
Тому…

Магазин MAMED.ua - це більше, ніж звичайний інтернет-магазин. Мене звати Мамедов Андрій, і цей магазин - моя думка і дитина. Мої друзі звертаються до мене просто Мамед. Назва MAMED.ua не просто зареєстрована торгова марка - вона несе у собі важливі зобов'язання:

  • Я використовую своє прізвище у бізнесі, тому повинен бути гідний своєї родини.
  • Я - реальна людина, і ви знаєте про мене більше. Купуючи в нашому магазині, ви отримуєте товар від конкретної людини, що гордиться своїм ім'ям.

Магазин MAMED.ua - це не просто набір товарів. Весь асортимент добре обдуманий і перевірений мені особисто. Я шукаю товар для себе, тестую його, і тільки якщо він мене вразив і став корисним, він з'являється у нас на вітрині. Тому ви отримуєте лише ті товари, якими користуюся і я сам. Моя мета - пропонувати товар, в якому я впевнений і який відповідає високим стандартам якості.

Щоб ви могли краще ознайомитися з продукцією, я пишу обзори, фотографую і знімаю відео, де демонструю, як моя сім'я використовує техніку та аксесуари. Перед тим, як рекомендувати модель, я слухаю ваші потреби і вимоги. В карточках товарів ви можете побачити не тільки мене, а й мою дружину, дітей і батьків.

Я живу для цього магазину. Він - моє серце і душа. Кожен раз, коли ви звертаєтесь, радієте, купуєте і залишаєте відгуки, я відчуваю неймовірну радість, як дитина, яку похвалили.

Дякую вам, друзі, за вашу підтримку.

Обране
У вашому списку бажань відсутні товари Наповніть його товарами
wish-list-empty.png
Очікує відгука
Інформацію отримано
tnx
Дякуємо, ваш відгук відправлено на модерацію.
Ваше замовлення
Інформацію отримано
tnx
Ми зв'яжемося з Вами якомога швидше